Google lansează o aplicație pentru migrarea de la iPhone la Android


Google a lansat o aplicație care promite să ajute utilizatorii care vor să renunțe la iPhone în favoarea unui smartphone cu Android să-și ia cu ei informațiile importante.

“Switch to Android” este numele cele mai noi aplicații Google, o aplicație care ajută utilizatorii în exportarea datelor personale de pe dispozitivele Apple și importarea acestora pe Android.

Aplicația are în vedere un număr limitat de date, menționând fișierele multimedia, contactele și întâlnirile din calendar. Nu este posibilă, din cauza diferențelor dintre cele două platforme, sincronizarea aplicațiilor.

În schimb, prin aceeași aplicație, după trecere la un telefon cu Android, este posibilă dezactivarea iMessage pentru asocierea numărului de telefon cu aplicația de comunicare implicită de pe noul telefon.

Ca și în alte cazuri, Google s-a mișcat foarte greu cu “Switch to Android”. Aceasta vine la șapte ani după ce Apple a lansat o aplicație similară, pentru migrarea datelor de la Android la iPhone.

În plus, Google pare să se miște cu mare grijă, parcă pentru a evita să supere Apple. Aplicația nu a fost anunțată oficial și nici nu apare la căutările din App Store. Poate fi accesată doar cu un link direct sau dintr-un motor de căutare.

 

 

Sursă foto: istockphoto.com

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed