Filmul ‘Barbie’ stabilește noi recorduri, depășind încasările ‘The Dark Knight’

Canadian actor Ryan Gosling and Australian actress Margot Robbie (R) pose on the pink carpet upon arrival for the European premiere of "Barbie" in central London on July 12, 2023. (Photo by JUSTIN TALLIS / AFP) (Photo by JUSTIN TALLIS/AFP via Getty Images)


“Barbie”, regizat de Greta Gerwig, a stabilit un nou record pentru Warner Bros., depășind încasările filmului “The Dark Knight” pe plan intern.

Margot Robbie și Ryan Gosling, protagoniștii, au contribuit la succesul peliculei, care a generat venituri de peste 537,5 milioane de dolari în SUA în mai puțin de o lună de la premieră.

Comparativ, “The Dark Knight”, lansat în 2008, a avut încasări de 536 milioane de dolari.

Nu este primul record pentru “Barbie”. Filmul a deținut și titlul pentru cel mai bun debut regizat de o femeie, surclasând “Captain Marvel” din 2019.

În plus, a depășit suma de 1 miliard de dolari pe piața globală, un record notabil pentru o producție regizată de o femeie, bătând precedentul stabilit de “Wonder Woman”.

Margot Robbie, care este și coproducătoare, se așteaptă să câștige aproximativ 50 de milioane de dolari datorită succesului filmului “Barbie”.

 

Sursă foto: gettyimages.com

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed