Experiență liniștită în zbor: Coredon Airlines introduce zone exclusiv pentru adulți pe rutele sale


Compania aeriană turcească Corendon Airlines vine în ajutorul călătorilor care doresc să se bucure de o călătorie liniștită, fără zgomotul unui bebeluș plângând sau al unui copil care țipă.

Într-o mișcare inovatoare, compania a anunțat că va introduce zone speciale fără copii pe una dintre rutele sale, conform informațiilor prezentate de Euronews.

Această zonă exclusiv pentru adulți, numită “Only Adult”, va fi destinată pasagerilor cu vârsta de peste 16 ani și va oferi o experiență de călătorie mai relaxantă.

Corendon Airlines devine astfel primul transportator european care oferă acest tip de serviciu, urmând exemplul unor companii aeriene internaționale precum AirAsia.

Inițial, această ofertă va fi valabilă pe zborurile dintre Amsterdam și insula Curaçao din Caraibe, iar lansarea acestui serviciu este programată pentru luna noiembrie a acestui an.

Zona “Only Adult” va fi situată în partea din față a aeronavei și va dispune de 93 de locuri dedicate călătorilor cu vârsta de peste 16 ani.

Această zonă specială va fi delimitată de restul cabinei prin pereți și perdele, asigurând astfel o atmosferă mai liniștită și calmă. Pentru a beneficia de un loc în această zonă dedicată exclusiv adulților, pasagerii vor trebui să plătească un cost suplimentar de 45 de euro.

În plus, compania va pune la dispoziție nouă locuri cu spațiu suplimentar pentru picioare, pentru care se va percepe un cost adițional de 100 de euro pe zbor.

Fondatorul Corendon, Atilay Uslu, a explicat că această inițiativă vine în întâmpinarea călătorilor care caută o experiență de zbor mai relaxată și liniștită.

De asemenea, aceasta reprezintă o soluție pentru părinții care călătoresc cu copii, diminuând îngrijorările privind eventualele inconveniente create pentru ceilalți pasageri.

Ei se pot bucura de luptă fără să se îngrijoreze dacă copiii lor fac puțin zgomot”, a spus el.

Pe lângă această inovație în industria aviatică, Corendon Airlines oferă deja hoteluri exclusiv pentru adulți în diverse destinații, inclusiv Curaçao, Bodrum și Ibiza.

 

Sursă foto: gettyimages.com

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed