Evergrande a reluat activităţile la peste 10 proiecte, după ce a evitat intrarea în default săptămâna trecută


Gigantul imobiliar chinez Evergrande, ale cărui datorii depăşesc 300 de miliarde de dolari, a reluat activităţile la peste 10 proiecte, în şase oraşe, între care se află şi Shenzhen, după ce a evitat intrarea în default săptămâna trecută plătind cuponul unor obligaţiuni în ultimul moment, transmite Reuters.

Evergrande nu a dezvăluit câte dintre cele 1.300 de proiecte imobiliare pe care le desfăşoară au fost nevoite să oprească activităţile.

Compania a anunţat pe 31 august că unele proiecte au fost suspendate din cauza întârzierilor survenite în plăţile către furnizori şi contractori şi că negociază reluarea construcţiilor.

Duminică, Evergrande a afirmat într-o postare pe contul său de pe platforma Wechat că unele dintre proiectele la care a reluat lucrările au intrat în etapa de finisaje interioare, în timp ce pentru alte clădiri a fost finalizată construcţia.

Evergrande a adăugat că eforturile sale de a garanta construcţia ar spori încrederea pieţei şi a inclus mai multe fotografii cu activitatea muncitorilor la diferite proiecte, ştampilate cu ora şi data.

Sutrsă foto: ft.com

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed