eToro: Pieţele cripto se clatină în timp ce China implementează o interdicţie totală


Pieţele cripto au fost zdruncinate vineri, după ce China a început să pună în aplicare o interdicţie totală asupra tranzacţiilor cu criptoactive pe teritoriul ţării, potrivit unei analize realizate de Simon Peters, analist în domeniul pieţei criptoactivelor al platformei de investiţii eToro.

În ciuda faptului că a anunţat anterior interdicţia, pieţele au reacţionat prost, înregistrând scăderi mari ale bitcoin şi ale altor monede alternative.

Bitcoin (BTC) a intrat săptămâna trecută pe o tendinţă descendentă şi atinsese deja un minim de 40.500 de dolari miercuri dimineaţă, dar şi-a revenit constant până când ştirile din China au condus la scăderi cu peste 8% vineri. Preţul s-a stabilizat apoi înainte de un salt duminică şi a revenit la peste 43.800 dolari în această dimineaţă.

Ethereum (ETH) a atins, de asemenea, un minim al săptămânii miercuri, atingând 2.700 dolari, înainte de a reveni la peste 3.100 de dolari. După propria scădere de peste 9% de vineri, ETH s-a stabilizat, la fel ca şi BTC, în weekend şi s-a tranzacţionat din nou la peste 3.100 de dolari în această dimineaţă, după ce a înregistrat creşteri puternice duminică.

 

Sursă foto: pixabay.com

 

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed