EMMA Capital Group, fondul de investiţii care deţine Premier Energy în România, a achiziționat o participație de 67% din Get’s Bet și Club King


Fondul de investiţii EMMA Capital din Cehia, care deţine Premier Energy în România,  a cumpărat firma de pariuri Get’s Bet şi cazinourile Club King.

Grupul de companii Get’s Bet este prima achiziție a EMMA Capital în sectorul jocurilor de noroc din România. În calitate de acționar majoritar, EMMA Capital a decis să păstreze în funcție conducerea actuală, iar alături de aceasta va suplimenta câteva poziții manageriale pentru a consolida și mai mult expertiza și excelența operațională, potrivit unui comunicat al companiei.

Get’s Bet și Club King sunt companii românești de pariuri sportive și cazinouri, fondate în 1993 și 2004 de omul de afaceri Sandu Ghețu. Pe piața românească, acestea operează peste 1.000 de locații de vânzare cu amănuntul de pariuri sportive și jocuri de noroc, menținându-și de asemenea și o prezență online în creștere.

“Fiind prima noastră achiziție pe piața jocurilor de noroc din România, ne-am propus să ne punem resursele și expertiza în spatele unei companii cu un potențial de creștere puternic pe piața locală. De asemenea, am evaluat cu atenție interacțiunea noastră foarte bună cu actuala conducere pentru a ne asigura că deciziile operaționale coincid cu obiectivul nostru comun de a deveni unul dintre liderii pieței de jocuri de noroc din România”, a menționat Pavel Horak, directorul de investiții al EMMA Capital.

“Așteptăm cu nerăbdare această nouă eră pentru Get’s Bet alături de EMMA Capital. Experiența vastă și palmaresul dovedit al EMMA în sectorul jocurilor de noroc vor ajuta grupul nostru să crească și să ne consolideze poziția pe piața din România”, a subliniat Cristian Roman, CEO-ul grupului.

 

 

 

 

 

Sursă foto: istockphoto.com

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed