eMAG introduce o taxă fixă pentru livrarea la easybox


Retailerul online eMAG va introduce o taxă fixă pentru livrarea la easybox, atât pentru comenzile plasate la eMAG, cât și pentru cele plasate la un seller din Marketplace.

Clienții de oriunde din țară vor achita aceeași taxă de livrare de 9,99 lei pe comandă pentru produsele eligibile livrate la easybox.

În cazul în care un client plasează o comandă care conține produse de la mai mulți selleri, această taxă se va aplica pentru fiecare seller în parte.

Serviciul rămâne gratuit pentru clienții care au un abonament Genius, pentru produsele cu marcajul Genius.

„Oferirea acestui serviciu de către eMAG și pentru comenzile plasate la selleri vine și cu economii la bugetele clienților, care acum vor achita o taxă de livrare, în medie, cu 25% mai mică pentru fiecare comandă pe care o efectuează în Marketplace”, a declarat Stejara Pircan, Senior VP eMAG.

Serviciul easybox al eMAG, dezvoltat de către Sameday, care permite ridicarea și returul comenzii oricând, din proximitatea casei sau a biroului, a ajuns la 2.700 de unități. Dată fiind preferința tot mai accentuată a oamenilor pentru livrarea la locker, eMAG are în vedere extinderea acestui tip de serviciu și către rețelele altor curieri.

 

 

 

Sursă foto:  Facebook

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed