După 14 ani de activitate, Vlad Stanislav se retrage din poziția de Managing Director GEZE România


GEZE România, lider în sisteme premium de acționare a ușilor, a ferestrelor și a tehnologiei de siguranță, anunță plecarea lui Vlad Stanislav din poziția de Managing Director, începând cu 15 ianuarie 2022, acesta alegând să răspundă unei noi provocări profesionale.

Vlad Stanislav a condus cu succes operațiunile GEZE pe piața din România și Moldova, care a devenit un lider local pe segmentul automatizărilor de uși și a sistemelor de evacuare a fumului și a gazelor fierbinți. Sub managementul lui Vlad Stanislav, compania a reuşit să obţină performanţe financiare semnificative de la an la an, ajungând la afaceri de 5,4 milioane euro în anul financiar 2020-2021 și cu previziuni de depășire cu 7-8% a rezultatelor din anul financiar trecut. A dezvoltat o echipă locală specializată, a încheiat parteneriate cu jucători strategici de pe piața de profil, a implementat la nivel național serviciul de After Sales, a mutat și ulterior extins biroul și depozitul companiei.

Conducerea GEZE România va fi asigurată în continuare de către un Consiliu Directoral Interimar alcătuit din trei membri seniori ai echipei locale de management.

Sursă foto: business-review.eu

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed