Distribuitorul român de produse farmaceutice Marcos Provit cumpără lanțul de farmacii Polisano


Distribuitorul român de produse farmaceutice Marcos Provit, parte a grupului Evofarm, cumpără Polisano, lanț de farmacii din Sibiu fondat în anul 2003 de familia Vonica. Consiliul Concurenței a anunțat luni că a autorizat tranzacția.

Autoritatea de concurenţă a evaluat această operaţiune din punctul de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, respectiv al posibilelor efecte anticoncurenţiale, și a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea cu un mediu concurențial normal, potrivit unui comunicat al Concurenței.

Marcos Provit, parte a grupului Evofarm, este prezentă pe piața comerțului cu amănuntul de produse farmaceutice și parafarmaceutice în magazine specializate, cât şi pe piața comerțului cu ridicata.

Polisano Pharma desfăşoară, în principal, activităţi în domeniul comerțului cu amănuntul de produse farmaceutice și parafarmaceutice în magazine specializate şi deţine 12 unități farmaceutice în județul Sibiu.

 

 

 

Sursă foto: newmoney.ro

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed