Serviciul de streaming, Disney+, se va lansa în România pe 14 iunie


Disney+, serviciul de streaming de la The Walt Disney Company, a anunțat datele de lansare în 42 țări și 11 teritorii pentru această vară. Serviciul de streaming se va lansa în România pe 14 iunie. Prețul abonamentului lunar va fi de 29,99 de lei, iar al abonamentului anual de 299,9 de lei în România.

Abonații vor avea acces la seriile aclamate de critici „Cartea lui Boba Fett” și „The Mandalorian”, de la producătorul executiv și scenaristul Jon Favreau.

Abonații se vor putea bucura, de asemenea, de filmul „Luca” de la Studiourile Disney și Pixar, nominalizat la Oscar, de „Encanto” de la Walt Disney Animation Studios, film căștigător al unui Premiu Oscar și care prezintă povestea unei familii extraordinare, Madrigal și de „Cruella”, film premiat cu Oscar, cu Emma Stone în rolul legendarei „Cruella de „Vil”.

Din categoria divertisment general, abonații vor putea viziona, de asemenea, filmul câștigător la Premiile Oscar, „Eliberați-l pe Guy”, o comedie plină de acțiune cu Ryan Reynolds în rolul principal, precum și serialele „Familia Simpson” și „Anatomia lui Grey”. De la National Geographic, abonații se pot bucura de seria originală Disney+ „Lumea prin ochii lui Jeff Goldblum”. În fiecare episod al acestei serii de 12 episoade, el merge pe firul unor lucruri aparent familiare pentru a dezvălui conexiuni uimitoare și informații stiințifice și istorice.

Utilizatorii vor avea acces la vizionare de înaltă calitate și vor putea beneficia de până la patru fluxuri simultane, descărcări nelimitate pe zece dispozitive, IMAX Enhanced pentru titlurile selectate. În plus, vor avea posibilitatea de a crea până la șapte profiluri diferite, iar părinții vor putea crea profiluri pentru copii, care au o interfață ușor de navigat și permit accesarea de conținut adecvat vârstei.

Sursa foto: Disney+ | Facebook

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed