Claudiu Doroș, Director General al EVERGENT Investments: Rezultatul net, de 65,2 milioane lei, al primului semestru marchează depășirea țintei previzionate pentru întreg anul 2022


EVERGENT Investments,  companie de investiții listată sub simbolul EVER, care se diferențiază prin proiectele de tip private equity, raportează la semestrul I depășirea rezultatului net estimat pentru tot anul 2022. Rezultatul net înregistrat la 30 iunie 2022 este compus din 54,2 milioane lei profit net și 11 milioane lei câștig net din vânzarea activelor reflectat în rezultatul reportat. Valoarea totală a activelor (AUM) este de 2.450 milioane lei, în creștere cu 1,7% față de S1 2021, iar valoarea activului net este de 2.278 milioane lei, în creștere cu 2,1% față de aceeași perioadă a anului trecut.

„Rezultatul net, de 65,2 milioane lei, al primului semestru marchează depășirea țintei previzionate pentru întreg anul 2022, confirmând reziliența companiei în contextul suprapunerii unor dezechilibre economice și a tensiunilor geopolitice. Deși acești factori au determinat creșterea aversiunii la risc, am explorat oportunitățile apărute și le-am valorificat investind peste 100 milioane lei în această perioadă. Chiar dacă perspectiva recesiunii este tot mai pronunțată, rămânem încrezători în agilitatea echipei EVERGENT Investments de a opera cu prudență în acest mediu tumultos și ne așteptăm să închidem cu rezultate pozitive anul 2022”, a declarat Claudiu Doroș, Președinte al Consiliului de Administrație și Director General al EVERGENT Investments.

 

 

 

 

Sursă foto: forbes.ro

 

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed