Ce declarații a transmis ministrul francez al Forțelor Armate la întâlnirea de ieri la care a participat și ministrul apărării, Vasile Dîncu


Ministrul apărării, Vasile Dîncu a participat joi la o întâlnire oficială alături de ministrul francez al Forțelor Armate franceze, Florence Parly.

„Trăim timpuri grele, iar în aceste timpuri grele Franța va sta alături de România, Franța nu își va abandona niciodată aliații și prietenii săi”, a evidențiat ministrul francez al Forțelor Armate, Florence Parly.

Totodată, temele abordate de către cei doi oficiali au fost atât posibilul ajutor de trupe care a fost anunțat de către președintele Macron, dar și despre achiziția corvetelor.

„Am discutat și despre proiectele noastre de înzestrare. Sunt convins că vom reuși să depășim un proiect pe care acum îl avem la final, mai avem doar câteva clauze, sunt convins că vom găsi o soluție rapidă ca acest proiect al achiziției de corvete să poată merge mai departe. Dialogul va fi și aici între partile contractante, va fi și aici important pentru a găsi o soluție rapidă având în vedere contextul geostrategic, cât și nevoia de a continua parteneriatul nostru la un nivel cât mai înalt”, a relatat  ministrul Dîncu.

Ministrul francez al Forțelor Armatei, Florence Parly a menționat că în ceea ce privește situația actuală la nivel regional care este una îngrijoratoare, Franța va fi alături de aliații săi din zonă.

Sursă imagine: stireazilei.co.uk

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed