Care este meseria mai puțin știută a Prințului William


Prințul William este următorul în linia de succesiune la tronul Regatului Unit după tatăl său, regele Charles al III-lea. Prinț de Wales și Duce de Cornwall, William nu trăiește doar din titlul său. El are o meserie de care știu puțini oameni.

Când Regina Elisabeta a II-a a murit, William și Harry au moștenit un fond fiduciar înființat de regină pentru nepoții ei. Cea mai mare parte a banilor a fost lăsată fratelui său Harry pentru a compensa faptul că William va deveni rege într-o zi.

Pe certificatele de naștere ale copiilor, William a scris “Prințul Regatului Unit” în dreptul rubricii care atestă ocupația părinților. Astfel, atât William, cât și soția sa, Kate, se ocupă cu asistarea regelui în exercitarea atribuțiilor sale și cu desfășurarea de activități caritabile și de serviciu public.

De asemenea, cuplul reprezintă familia regală și țara la evenimente din întreaga lume. Membrii familiei regale participă la peste 2.000 de evenimente oficiale în fiecare an, inclusiv înmormântări, onoruri și sărbători de stat. Mai mult, aceștia invită peste 70.000 de persoane la cine, prânzuri, recepții și petreceri în fiecare an.

Titlul de Prinț de Wales este oferit de suveran fiului cel mare al moștenitorului tronului.

Partea principală a rolului prințului de Wales în calitate de moștenitor al tronului este de a sprijini Majestatea Sa ca punct focal pentru mândria, unitatea și loialitatea națională și adunarea oamenilor din toate secțiunile societății, reprezentând stabilitatea și continuitatea, evidențiind realizările și subliniind importanța serviciilor și a sectorului de voluntariat prin încurajare și exemplu”, se arată pe site-ul oficial al Regatului Unit al Marii Britanii.

Urmând o tradiție de familie, William s-a înrolat în armată după absolvire. A devenit cadet și a urmat un curs de pregătire de 44 de săptămâni; în 2006 a devenit ofițer al armatei și s-a alăturat cavaleriei regale a Casei Regale ca locotenent. Înainte de a primi toate aceste îndatoriri regale, William a fost, de asemenea, pilot de elicopter pentru East Anglian Air Ambulance timp de aproximativ doi ani, începând din 2009.

 

Sursă foto: royal.uk

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed