Bitcoin și Ethereum, din nou pe minus


Weekend-ul se pare că este o perioadă foarte proastă pentru criptomonede, dacă istorie recentă ne servește ca lecție. După câteva zile în care investitorii au sărit în sus de bucurie, cele mai importante monede digitale au fluctuat din nou în jos. Una peste alta, astfel de situații ar trebui să servească drept avertisment, în cazul în care îți ții economiile de o viață în crypto.

BTC a început săptămâna sub 45.000 de dolari, după prăbușirea fulgerătoare din săptămâna precedentă. După ce a crescut pe parcursul săptămânii până aproape de nivelul de 49.000 de dolari, prețul s-a prăbușit din nou duminică, scăzând și tranzacționându-se acum în jurul valorii de 45.500 de dolari, arată o analiză eToro.

De asemenea, ETH a început săptămâna tranzacționându-se în jurul valorii de 3.200 de dolari, înainte de a crește joi până la un maxim de 3.652 de dolari. Totuși, ethereum a început să scadă începând de joi, tranzacționându-se acum sub 3.200 de dolari – o scădere de 13%.

Aceste informații dezamăgitoare vin într-o perioadă foarte bună pentru criptomonede. Un studiu al Fidelity Digital Assets tocmai a confirmat că mai mult de jumătate dintre investitorii instituționali, 52%, dețin în prezent Bitcoin și ale criptoactive. Rezultatele aceleiași analize demonstrează apetitul investitorilor pentru introducerea criptomonedelor în portofolii, aproximativ 80% dintre investitorii asiatici și 75% dintre investitorii europeni declarând că au planuri de a cumpăra criptomonede, în timp ce 70% dintre investitorii asiatici dețin deja o anumită formă de criptoactive.

Sursă foto: pexels.com

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed