Federal Bank în parteneriat cu Visa lansează cardul de credit digital


Federal Bank în parteneriat cu Visa au lansat vineri cardul de credit, urmând ca în viitorul apropiat să promoveze și pachetele de servicii ale cardului de credit Rupay în asociere cu National Payments Corporation of India (NPCI).

Pentru moment, cardul vine cu trei variante de oferte. Cei care beneficiază în prezent de soluțiile cardului sunt clienții existenți ai băncii.

Shyam Srinivasan, MD și CEO al băncii, a declarat: „Cardul nostru de credit este complet digital cu o abordare simplă, 3 click-uri în aplicației ar face cardul disponibil instantaneu. Operațiunea se face din aplicația noastră mobilă, FedMobile. Ne bucurăm că am putut face acest salt digital și că le putem oferi consumatorilor confortul pe care îl așteaptă. Suntem încântați să aducem cardul nostru de credit clienților în parteneriat cu Visa. ”

Cele trei variante ale cardului se numesc Celesta, Imperio și Signet, fiecare dintre aceste carduri fiind conceput pentru a satisface nevoile diferitelor segmente de clienți. Cardul Celesta este destinat HNI-urilor, Imperio este destinat clienților orientați spre familie, iar Signet se adresează tinerilor.

Produsul vine cu cele mai bune facilități din industrie, banca le va oferi carduri de credit cu rata procentuală dinamică anuală cea mai mică, începând de la 0,49% pe lună (5,88% pe an).

Sursă foto: pexels.com

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed