Apple va vinde iPhone pe bază de abonament


De anul acesta sau, cel târziu, de anul viitor, Apple va vinde hardware pe bază de abonament, pentru produse precum iPhone sau iPad, care vor fi oferite individual sau împreună cu alte servicii ale companiei.

Apple, companie care a dat startul vânzării pe bază de abonament a aplicaţiilor mobile şi care vinde abonamente pentru numeroase servicii, precum Apple TV, Apple Music sau Apple Fitness, va include în acest model de business şi produsele hardware, conform Bloomberg.

Nu se ştie exact cum va îngloba Apple hardware-ul în acest proces şi care vor fi preţurile, însă sursele publicaţiei americane spun că sunt şanse mari ca primele abonamente de acest fel să debuteze chiar anul acesta, probabil în toamnă, când va fi lansată o nouă serie de iPhone.

Apple ar putea să vândă un abonament unic pentru iPhone, iPad şi alte produse ale companiei, însă, la fel de bine ar putea crea pachete, cu preţuri promoţionale pe termen limitat, unde alături de un iPhone, spre exemplu, utilizatorul să plătească şi pentru Apple Music sau Apple TV.

Va fi interesant de văzut şi ce durată vor avea abonamentele pentru produsele hardware. Este clar că, spre deosebire de servicii, abonamentul la iPhone nu va putea fi încheiat după o lună.

Cel mai probabil, vor exista rate lunare pe un an sau mai mulţi ani, rate care vor cuprinde atât produsul, cât şi eventualele servicii cu care este inclus în pachet.

 

 

 

Sursă foto: unsplash.com

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed