Apple și-a anunțat rezultele financiare pe trimestrul 4 al anului trecut


Apple și-a anunțat rezultele financiare pe trimestrul 4 al anului trecut: veniturile au fost de $123,9 miliarde, nivel record, în creștere cu 11%, ritm anual, în timp ce profitul a crescut de la 28,8 miliarde la $34,6 miliarde. Veniturile din servicii au ajuns la $19,5 miliarde, iar iPhone-ul a generat vânzări de $71,6 miliarde.

„Rezultatele record din acest trimestru au fost posibile de cea mai inovatoare gamă de produse și servicii de până acum”, a declarat Tim Cook, CEO-ul Apple. „Suntem mulțumiți să vedem răspunsul clienților din întreaga lume într-un moment în care rămânerea conectată nu a fost niciodată mai importantă. Facem tot ce ne stă în putință pentru a ajuta la construirea unei lumi mai bune.”
„Răspunsul foarte puternic al clienților la lansarea recentă a noilor produse și servicii a condus la o creștere cu două cifre a veniturilor și a câștigurilor și a contribuit la stabilirea unui nivel record pentru baza noastră de dispozitive active”, a declarat Luca Maestri, CFO Apple. „Aceste rezultate operaționale record ne-au permis să returnăm aproape 27 de miliarde de dolari acționarilor noștri în timpul trimestrului, întrucât ne menținem obiectivul de a atinge o poziție neutră de numerar netă în timp.”
Sursă foto: unsplash.com
PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed