Aplicația de mesagerie Whatsapp va avea funcții noi pentru afaceri

Istanbul, Turkey - July 11, 2016: Apple iPhone 6s screen with social media applications icons Facebook, Instagram, Twitter, Spotify, Youtube, Messenger, Apple Music, Safari, Maps, Whatsapp etc.


Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta, a anunțat noi funcții pentru cei care administrează afaceri pe aplicația de mesagerie WhatsApp.

Acestea permit utilizatorilor să creeze reclame fără a avea nevoie de un cont de Facebook, precum și o nouă funcție opțională de mesagerie plătită. Aceste caracteristici au fost anunțate pe canalele oficiale ale Meta și vor fi lansate în curând.

Funcția de mesagerie pentru campanii este foarte utilă pentru cei care conduc afaceri mici, permițându-le să comunice fără probleme cu clienții lor. Multe companii întâmpină dificultăți în a ajunge în mod eficient la noi clienți, iar această nouă funcție va fi semnificativă.

Această funcție de mesagerie cu plată este destinată în special întreprinderilor mici. Companiile mari pot folosi WhatsApp Business API pentru a ajunge la clienții lor.

IMM-urile pot crea mesaje de campanie și pot trimite promoții și memento-uri individuale. Mai mult, vor putea, de asemenea, să își gestioneze mai eficient costurile de comunicare.

Plătind o anumită taxă, care poate varia de la o țară la alta, companiile vor avea acces la aceste instrumente îmbunătățite de mesagerie și își vor gestiona cu ușurință bugetul, controlând costul asociat fiecărui mesaj pe care îl trimit”, conform WhatsApp.

Acest lucru le permite întreprinderilor să maximizeze implicarea clienților cu un buget limitat.

În plus, nu este nevoie să creați un cont de Facebook pentru a promova o afacere pe Facebook sau Instagram. Procesul este mult mai simplu prin opțiunea „buton de click pentru a-chat”, prin care anunțul este sponsorizat pe Facebook și redirecționat către o conversație WhatsApp cu afacerea.

Această funcție va fi disponibilă atât pentru utilizatorii de Android, cât și pentru cei de iOS.

 

Sursă foto: istockphoto.com

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed