ANAF lansează seminarii online pentru a ajuta contribuabilii să depună declarația unică în timp util și fără erori

e-learning, online education concept, learn on internet


Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) va organiza seminarii online pentru contribuabilii care nu sunt familiarizați cu procesul de completare a declarației unice. Aceste seminarii sunt destinate să ofere o mai bună înțelegere a cerințelor fiscale și să ajute la evitarea erorilor in timpul procesului de completare a declarației.

Seminariile online sunt gratuite și vor avea loc în perioada 8 martie – 26 martie, iar înscrierea se face prin intermediul site-ului ANAF. Acestea vor fi organizate sub forma unor sesiuni live, în care participanții vor putea să pună întrebări și să primească răspunsuri în timp real de la specialiștii ANAF.

Conform unui comunicat de presă al ANAF, aceste seminarii online vor acoperi mai multe aspecte ale procesului de completare a declarației unice, inclusiv modul de completare a secțiunilor și a anexelor, precum și informații importante privind depunerea și plata impozitelor.

Este important de menționat că declarația unică este obligatorie pentru toți contribuabilii care obțin venituri din activități independente, chirii, investiții sau alte surse. Declarația trebuie depusă până la data de 16 iulie 2023 și trebuie să cuprindă informații detaliate privind veniturile, cheltuielile și impozitele plătite.

Aceste seminarii online organizate de ANAF reprezintă o oportunitate valoroasă pentru contribuabilii care nu sunt familiarizați cu procesul de completare a declarației unice.

 

Sursă foto: istockphoto.com

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed