Acțiunile ROCA Industry intră astăzi pe bursă


ROCA Industry, holding lansat recent și reunind toate companiile de construcții din portofoliul ROCA Investments, se listează astăzi pe piața AeRO de la BVB, după închiderea plasamentului privat pentru acțiunile sale și atragerea sumei de 50 de milioane de lei de la investitori.

ROCA Industry (ROC1) cuprinde companiile BICO Industries, producător de plasă din fibră de sticlă și armături din fibră de sticlă, și Sarcom, producător de vopsele și lacuri din România.

Holdingul își propune ca în următorii trei ani, prin dezvoltare organică și consolidări M&A cu alte firme din același domeniu, să aibă în componența sa 10-12 companii complementare. În ceea ce privește criteriile de selecție, companiile avute în vedere trebuie să fie antreprenoriale, cu o cifră de afaceri de peste 40-50 milioane de lei și un procent al EBITDA de 15-20%.

În cadrul plasamentului privat realizat în decembrie, un total de 4.500.000 de acțiuni au fost vândute investitorilor la prețul de 10 lei pe acțiune. 120 investitori individuali și profesioniști au participat la plasament. Oferta s-a închis anticipat pe 16 decembrie și a fost suprasubscrisă, investitorii plasând ordine în valoare totală de 49.962.120 lei.

Sursă foto: Bursa de Valori Bucuresti | Facebook

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed