Acţiunile Grup Şerban Holding intră la tranzacţionare pe piaţa AeRO


Acţiunile Grup Şerban Holding intră la tranzacţionare pe piaţa AeRO, segmentul de acţiuni al Sistemului Multilateral de Tranzacţionare, începând de luni, informează Bursa de Valori Bucureşti (BVB).

Potrivit sursei citate, acţiunile companiei se vor tranzacţiona sub simbolul bursier GSH.

Grup Şerban Holding este o companie antreprenorială românească activă în mai multe domenii din agricultură care a atras de la investitorii din piaţa de capital 12,7 milioane de lei.

“Fondurile sunt destinate investiţiilor în sisteme de irigaţii, dezvoltarea practicilor de agricultură regenerativă, dezvoltarea capacităţii de depozitare, extinderea suprafeţelor de creştere de păsări, cât şi pentru achiziţia unei noi linii de panificaţie şi lansarea de noi produse”, se menţionează în comunicat.

Grup Şerban Holding a derulat în 8 decembrie 2021 un plasament privat de acţiuni, în cadrul căruia au participat 80 de investitori, dintre care 18 investitori calificaţi şi 62 de investitori de retail.

Compania a emis un număr de 5.974.247 acţiuni în cadrul operaţiunii de majorare de capital, cu o valoare nominală individuală de 1 leu, la un preţ de 2,12 lei/acţiune. Capitalizarea anticipată a companiei este de 359,3 milioane de lei. Plasamentul privat şi listarea acţiunilor au fost realizate cu sprijinul TradeVille.

 

 

Sursă foto: BVB Facebook

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed