Acţiunile Credit Suisse, la un nou minim istoric


Acțiunile Credit Suisse Group au scăzut la începutul săptămânii cu până la 5,4%, atingând un nou minim istoric și fiind pe cale să înregistreze cea mai lungă serie de pierderi zilnice din 2011 încoace.

Acțiunile au scăzut timp de zece zile consecutive, pierzând până la 27%, iar avertismentul de săptămâna trecută privind ieșirile masive de fonduri pe segmentul de administrare a averilor a uimit investitorii.

Vestea că banca a convenit asupra vânzării unei mari părți a diviziei sale de active securitizate către Apollo Global Management a fost, de asemenea, primită negativ, notează Bloomberg.

Aceste evoluții se adaugă la problemele din ultimii ani, când o succesiune de pierderi mari și haos în management au distrus imaginea Credit Suisse, anterior unul dintre cei mai prestigioși creditori din Europa.

Luna trecută, banca a anunțat o restructurare care a inclus desființarea băncii de investiții, separarea unității de consultanță și a celei de piețe de capital și desființarea a mii de locuri de muncă.

 

 

 

Sursă foto: cnbc.com

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed