A doua zi de grevă la STB. Niciun autobuz, tramvai sau troleibuz nu circulă în București. Primarul Capitalei, Nicușor Dan, va face declarații după discuțiile de la STB


Greva angajaților de la Societatea de Transport București (STB) continuă și vineri, pentru a doua zi consecutiv. Niciun autobuz, tramvai sau troleibuz nu circulă la prima oră a dimineții.

Primarul Nicușor Dan s-a deplasat la sediul STB, unde urmează să aibă discuții cu angajații și conducerea societății pentru reluarea circulației. El a refuzat să discute cu liderul de sindicat. „Haideți să rezolvăm lucrurile și după aceea ieșim la declarații”, a spus e, citat de g4media

La depoul Dudești, unul din cele mai mari din Capitală, mijloacele de transport sunt nemișcate, niciun vehicul nu iese pe poartă.

Conducerea STB a atenționat încă de joi asupra faptului că liderii sindicatului reprezentativ pun presiune pe șoferi și vatmani pentru a nu ieși pe traseu nici vineri.

Protestul șoferilor continuă deși Tribunalul București a decis joi suspendarea protestului, decizia fiind executorie. STB a transmis angajaților că au obligația de a respecta decizia instanței care impune reluarea activității, în caz contrar, vor răspunde penal.

Niciun autobuz, tramvai sau troleibuz din parcul de vehicule al Societății de Transport București nu a ieșit joi pe traseu, sute de mii de bucureșteni fiind afectați în urma „opririi voluntare a lucrului“, așa cum au descris sindicaliștii protestul de astăzi.

Sursă foto: G4Media

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed